Kauralastuja

Jussi on kysellyt hyvien kauralastujen ohjetta. Nämä mureat pitsireunaiset pikkuleivät ovat helppoja valmistaa. Itseleivotut keksit palkitsevat tekijänsä maulla ja mielihyvällä. Kauralastut maistuvat sellaisenaan tai vaikka jäätelön kera. Jos haluat kaarevia lastuja, jäähdytä kauralastut esimerkiksi kaulimen tai pullon päällä. Voit korvata puolet kaurahiutaleista kauraleseillä.

Kauralastut

100 g margariinia tai voita
2 dl sokeria
2 munaa
1 rkl vehnäjauhoja
4 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria

Sekoita sulatettuun rasvaan muut aineet. Nosta kahdella teelusikalla pellille leivinpaperille pieniä nokareita. Jätä nokareiden väliin leviämistila. Paista uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja