Mainos

Kaupunginjohtaja testasi esteettömyyttä - teloi itsensä

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri kertoo Facebookissa teloneensa itsensä testatessaan Helsingin esteettömyyttä. Sauri kaatui pyörätuolilla.

Saurin vasen käsivarsi on ollut edelleen kantositeessä, vaikka pyörätuolilla kaatuminen tapahtui jo toukokuussa.

Sauri kertoo lupautuneensa testaamaan pääkaupungin esteettömyyttä pyörätuolilla Hufvudstadsbladetin pyynnöstä viime toukokuussa.

– Kokemus oli hyvin valaiseva - ratikkaan ja ratikasta on usein vaikea päästä. Reunakivissä sentinkin koroke on liikaa, Sauri kertoo Facebookissa

– Valitettavasti Kapteeninkadun ja Tehtaankadun kulmassa kävi niin että ottaessani vauhtia ratikkakiskojen ylitykseen pyörätuoli kaatui äkkiä taaksepäin, ja iskin vasemman olkapääni rikki katukiveykseen, kun yritin välttää osumista katuun takaraivo edellä.

Sauri kertoo kätensä olevan edelleen poissa pelistä.

– On saatanallisen kipeä erityisesti kun nauran tapauksen tragikoomisuudelle. Olen oppinut tekemään paljon asioita yhdellä kädellä, mutta aika moneen toimintaan en pysty ollenkaan. En tiedä, onko vamma riesana loppuiän - enkä olisi arvannut, että näissä hommissa joudun elämäni ensimmäisen työtapaturman kynsiin. Mutta lohdutan itseäni sillä, että kaaduin sentään kaupungin ja aatteen puolesta.

Sauri kertoo kuitenkin olevansa hyvässä hoidossa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.