Kauniit ja rohkeat -tähti tapasi kauan kadoksissa olleen tyttärensä

Kauniista ja rohkeista sekä 90-luvun hittisarja Melroce Placesta tuttu näyttelijä Jack Wagner sai tietää, että hänellä on 23-vuotias tytär. Jälleennäkeminen oli tunteita täynnä.

Tämän tähden arkielämäkään ei näytä olevan kaukana Kauniiden ja rohkeiden juonenkäänteistä. Nyt kun näyttelijät Jack Wagner, 52, ja Heather Locklear , Wagnerilla on runsaasti aikaa tutustua kauan kadoksissa olleeseen tyttäreensä. TMZ-sivusto uutisoi miehen saaneen hiljattain tietää, että hänellä on 23-vuotias tytär Carrie. Isä ja tytär tapasivat kasvokkain ensimmäistä konsertissa Boca Ratonissa, Floridassa 4. lokakuuta 2011, jossa Wagner esiintyi Rick Springfieldin kanssa.

Isällä ja tyttärellä oli kuuleman mukaan liikuttava jälleennäkeminen konsertin takahuoneessa, ennen kuin mies asteli lavalle. Wagner, jolla on ennestään kaksi poikaa, kutsui Carrien seuraavana päivänä järjestettyyn konserttiinsa ja esitteli tällöin hänet koko yleisölle.

Sivuston mukaan Carrien äiti antoi lyhyestä suhteesta syntyneen tyttärensä adoptioon 80-luvun lopussa. Carrie kasvoi sijaisvanhempiensa luona New Yorkissa. Lopulta hän palkkasi asiantuntijan selvittämään hänen biologiset vanhempansa.

TMZ:n mukaan parivaljakko on ollut siitä lähtien erottamaton ja Wagner on kutsunut Carrien viettämään kiitospäivää perheensä kanssa. Alle kaksi viikkoa jälleennäkemisen jälkeen vuodesta 2007 seurustelleet Wagner ja Locklear ilmoittivat purkaneensa kihlauksensa sanoen hääsuunnitelmien estävän heitä viettämästä tarpeeksi aikaa lastensa kanssa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat