Mikä kaula-aukko! Kaunareiden kuumat kaunottaret viettelevät paljastavissa asuissa

Kauniit ja rohkeat -sarjan tähdet ovat juhlineet suosikkisaippuan 30-vuotista taivalta. Ohjelman kuumat kaunottaret poseeraavat viettelevästi juhlahumussa.

Kauniit ja rohkeat -sarja täyttää pyöreitä torstaina 23. maaliskuuta 2017. Tuolloin tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta Kaunareiden ensimmäisen jakson esittämisestä Yhdysvalloissa. Suomessa Kauniita ja rohkeita on saatu seurata tammikuusta 1992 alkaen.

Vuosien varrella Kaunareiden näyttelijät ovat vaihtuneet tiuhaan ja mukaan on mahtunut jos jonkinlaisia juonikuvioita. Sarjan alkuperäiseen tähtikaartiin kuuluvat enää Brookea näyttelevä Katherine Kelly Lang sekä Eric Forresterin roolista tunnettu John McCook.

Kaunareiden näyttelijätiimi juhlisti suosikkisaippuan kolmekymppisiä jo alkuviikosta Los Angelesissa. Katherine Kelly Lang julkaisi lukuisia otoksia tähtien vauhdikkaista juhlista.

55-vuotias Katherine Kelly Lang esitteli sulosääriään poseeraten yhdessä Jacqueline MacInnes Woodin sekä Jennifer Gareisin kanssa. MacInnes Wood oli pukeutunut juhlaa varten näyttävään mustaan nahka-asuun ja Gareis puolestaan oli verhoutunut huikealla kaula-aukolla varustettuun valkeaan iltapukuun.

Yhdessä kuvista Katherine Kelly Lang poseeraa Donna Loganina tunnetun Gareisin sekä Katie Logan Spencerin roolia näyttelevän Heather Tomin kanssa.

– Loganin siskokset, Kelly Lang kirjoitti julkaisemansa juhlakuvan yhteydessä.

– En voi uskoa, että on kulunut jo 30 vuotta Kauniiden ja rohkeiden parissa, näyttelijätär kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Myös Steffy Forresterin roolista tunnettu näyttelijä Jacqueline MacInnes Wood on julkaissut kuvan Kaunareiden synttärijuhlilta.

Kuvassa tummakutrinen kaunotar poseeraa näyttävässä nahkamekossa, joka paljastaa naisen jalan aina säärestä reiteen saakka.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa Katherinen kuvat täältä ja Jacquelinen kuvan täältä.


Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat