Kauden ensimmäinen kymppi! Jorma Uotinen ihastui tunnelmalliseen TTK-esitykseen

6:26
Katso parin esitys videolta

Sonja Kailassaari ja Matti Puro tarjoilivat yleisölle hehkeän wieninvalssin. 

Toimittaja Sonja Kailassaari ja tanssiopettaja Matti Puro esittivät viidennessä Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksessä kauniin wieninvalssin Tapio Rautavaaran Kulkurin valssi -klassikkokappaleen tahtiin. 

Kailassaari halusi omistaa tanssin kaikille bonusvanhemmille. Esitys nappasi TTK-tuomareilta kauden tähän mennessä parhaimmat pisteet, yhteensä 28.

– Tämä oli sellainen unenomainen. Vähän kuin soittorasian prinsessa olisi nostettu sieltä laatikon päältä tanssimaan miehen kanssa. Todella hurmaava tanssi. En halua sanoa siitä muuta kuin, että upeaa, Jukka Haapalainen hehkutti. 

Jorma Uotinen antoi parin esitykselle kauden ensimmäisen kympin.

– Tanssi on hetken taidetta, ei ole mennyttä eikä tulevaa, on vain tämä hetki. Juuri siinä on olemassa olo ja läsnäolon voima. Tässä molempien sekä Sonjan että Matin läsnäolo on pakoton ja hallittu. Se luo ympäristöönsä hyväntuulisuutta, toivoa, kauneutta ja merkitystä. Kaiken kaikkiaan ihastuttava valssi, hän hehkutti. 

Katso parin aikaisemmat esitykset: 

5:40
Sonja & Matti – Tähdet meren yllä

3:37
Sonja & Matti – Santo Domingo

4:14
Sonja & Matti – Fascination

5:40
Sonja & Matti – Treasure

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja