Kauanko kestää, että hoksaat jekun? Tämä video huvittaa ja raivostuttaa: ”Tajusin, kuinka tyhmä todella olen”

Miljoonia näyttökertoja kerännyt video kuumensi tunteita Facebookissa. Yllä olevalta videolta voit puolestaan katsoa, hoksaatko heti, mikä sen juju on.

SeeMore-sivuston julkaisema video osui ja upposi tuhansiin Facebook-käyttäjiin. Videon saatteessa kysytään: "Mitä hittoa tämä mies rannalla oikein tekee?" Kun kamera lähtee zoomaamaan kohti rantaa, moni odottaa kärsivällisesti näkevänsä, mitä salaperäinen mies rannalla puuhastelee. 

Lopputulos kuitenkin sekä huvittaa että raivostuttaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuinka kauan sinä jaksoit katsoa?

"Tuhlasitte aikaani"

Videota on katsottu muutamassa viikossa yli 8,5 miljoonaa kertaa. Videota on jaettu yli 100 000 kertaa, siihen on reagoitu liki 50 000 kertaa ja kommentteja sen perään on sadellut kymmeniä tuhansia.

"Lakkasin tykkäämästä sivustanne, koska tuhlasitte aikaani", kirosi Quinton-niminen mies videon katsottuaan.

"Minulta kesti tämän tajuamiseen kauemmin kuin haluaisin myöntää", totesi puolestaan Thobias.

"Minuutin hiljaisuus niille, jotka katsoivat kuvaa tarkasti", hihitteli Anthony.

"Olen ollut idiootti 2 minuutin ajan", myönsi Kristian.

"En edes yritä valehdella, katsoin tätä, kunnes videosta oli jäljellä enää yhdeksän sekuntia, ja tajusin, kuinka tyhmä todella olen", tunnusti Melanie.

"Istun täällä kuin ääliö ajatellen, että miksi tuossa zoomaamisessa kestää niin kauan?" nauraa Romello selittäen, että hänellä oli vain "hidas päivä".

Videolla ei siis oikeasti ole mitään miestä, vaan sama pätkä pyörii videolla kerta toisensa perään, mutta niin saumattomasti, ettei sitä heti hoksaakaan. Kauanko sinulta meni hoksata tämä jekku?

Lähde: Facebook

***

Lue myös:

    Uusimmat