Katy Perryn avioliitto oli seksitön: "He eivät edes nukkuneet yhdessä!"

Katy Perryn aviomies Russell Brand pisti avioeron vireille joulukuussa. Nyt spekuloidaan eron syytä. Star-lehti paljastaa tähtiparin avioliiton olleen kaikkea muuta kuin ruusuista.

Kun laulaja Katy Perry, 27, kihlautui englantilaiskoomikko Russell Brandin, 36, kanssa neljän kuukauden romanssin jälkeen, pohdittiin mediassa kuinka kuuluisa naistenmies sopeutuisi avioliiton arkeen.

– Jos olet kuin villieläin, avioliitto ei pidättele sinua, Brand myönsi jopa haastattelussa.

Nyt pariskunta on vain vuoden jälkeen häistä. Huhujen mukaan Brand ei pysynyt liitossa uskollisena, mikä johti eroon. Uusien huhujen mukaan myöskään Perry ei ollut mikään enkeli.

– Katy piti jatkuvasti yhteyttä exänsä, Travie McCoyn, kanssa ollessaan naimisissa. Russell ei pitänyt siitä, lähde paljastaa.

– Myös hänen suhteensa Kanye Westiin sai ihmiset ihmettelemään. Mies teki selväksi, että piti Katya viehättävänä, ja kaikki odottivat jotain tapahtuvan parin välillä.

"He eivät nukkuneet samassa sängyssä"

Perry ja Brand avioituivat Intiassa lokakuussa 2010. Suhde alkoi kutenkin nopeasti natista liitoksistaan pettämishuhujen, liiallisen juhlimisen ja seksittömän avioelämän takia. Liiton alussa rakastunut Perry ei huomioinut varoitusmerkkejä ja uskoi liiton kestävän, kunnes ongelmat alkoivat.

Vaikka aviomies ei koskaan päässyt eroon pelimiehen tavoistaan, myöskään juhlimista rakastava Perry ei pystynyt rauhoittumaan kotiin. Brand yritti välttää alkoholin käyttöä, samalla kun hänen vaimonsa tahtoi juhlimaan.

Välejä kiristi myös se, että pari joutui elämään erossa lähes koko vuoden 2011, jolloin Perry oli maailmankiertueella. Se tuhosi intiimin avioelämän lähes kokonaan. Tämän jälkeen parin oli vaikea löytää intohimo uudelleen.

– He eivät nukkuneet yhdessä enää viikkokausiin. Heillä ei ollut seksiä, eivätkä he edes nukkuneet samassa sängyssä, lähde paljastaa Star-lehdessä.

Surullista on, että Perry oli päättänyt pitää maailmankiertueensa jälkeen välivuoden keskittyen perhe-elämään. Hän . Brand pisti kuitenkin eron vireille joulukuussa.

– He eivät pitäneet toisistaan enää ja riitelivät jatkuvasti. He olivat enemmän rakastuneita rakastuneensa olemiseen kuin toisiinsa. Lopulta todellisuus oli täysin erilaista kuin he odottivat, lähde kertoo.


AVA

Kuva: Getty Images

Lähde: In Touch, tammikuu 2012, Star Magazine, tammikuu 2012

Lue myös:

    Uusimmat