Katy Perry ohjeisti morsianta: Älä mene naimisiin!

Katy Perry antoi erikoisen ohjeen polttareitaan juhlineelle morsiamelle lontoolaisessa yökerhossa.

Pop-tähti Katy Perry, 27, ex-miehestään Russell Brandista, 36, joulukuussa 2011. Nyt poppari kuokki lontoolaisessa Mahiki-yökerhossa Laura Cooney -nimisen morsiamen polttari-iltaa käskemällä hänen perua avioaikeensa.

– Olimme nauttimassa drinkkejä Mahikissa ja Katy tanssi lähettyvillä. Hän juoksi luokseni sanoen: "Älä tee sitä! Älä mene naimisiin!". Sanoin hänelle, että arvelinkin hänen sanovan niin. Pian hän korjasi: "No ei, oikeasti… onnittelut". Hän jutteli kanssani noin 10 minuuttia. Hän oli todella, todella kultainen. Hän toivoi minulle onnea, Cooney kertoi.

Kun Perry kuuli seurueeltaan Russellin olevan tulossa samaan yökerhoon, läsnäolijat kertoivat hänen paenneen paikalta, vaikka hänellä olikin siihen asti ollut hauska ilta.

– Katy ei halunnut ottaa riskejä ja kehotti porukkaa siirtymään Chelseassa sijaitsevaan yökerhoon, lähde kertoo Metro-lehdelle.

Perryn avioliitto päättyi vihaisissa ja surullisissa merkeissä ja tähden ystävät eivät usko hänen kykenevän olemaan ystäviä Brandin kanssa eron jälkeen.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja