Katso kuvat: Syksyn juhlamuotia punaiselta matolta

Jimmy Choon mallisto yhteistyössä H&M:n kanssa esiteltiin juhlavassa muotinäytöksessä. Muotia esittelivät myös Hollywoodin kuumimmat tähdet punaisella matolla. Tässä julkkisten esimerkkejä, kuinka voit pukeutua syksyn ja tulevan talven juhliin.








Tänä syksynä musta tekee paluun. Musta on turvallinen mutta sitäkin näyttävämpi väri. Musta on värinä lähes aina juhlava. Kiilto lisää juhlavuutta ja voit kokeilla myös kapeita housuja trendikkään jakun kanssa, kuten Hayden Panettiere.

Mustaan voi helposti yhdistellä voimakkaita värejä, kuten punaista. Laita lyhyen mekon kanssa punaiset kengät kuten esimerkiksi Jameela Jamil. Paris Hilton puolestaan näytti esimerkkiä kuinka helposti voi asusteilla tuoda kokonaisuuteen ryhtiä ja rohkeutta. Pinkki käsilaukku piristää kokomustaa kokonaisuutta.

Rohkea käyttää värejä myös muuallakin kuin asusteissa. Mini Anden oli valinnut upean lilan mekon, joka ei kuitenkaan ollut materiaaliltaan liian kevyt tai kesäinen. Tamara Mellon puolestaan luottaa hyvin klassiseen tyyliin kokopunaisessa asussaan.

Itse Jimmy Choon mallistossa nähtiin puolestaan korkeita piikkikorkoja ja rohkeita leikkauksia.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images ja Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat