Mainos

Katso hurjat kuvat: Tuhansien railojen rikkoma Mount Everest

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka etenee kohti Mount Everestin huippua. Katso upeat kuvat Jussi Juutisen Leirielämää-blogista.

Lähetämme tänään blogikirjoituksen ja valokuvia, sillä pilvisen sään vuoksi meillä ei tänään riittänyt tietokoneiden akuissa virta videon tekemiseksi. Olemme kuvanneet paljon perusleirin elämää ja myös kiipeilyä jäävirran läpi kakkosleiriin....Lue lisää ja katso blogin upeat kuvat täältä!

Anne-Marin unelma

Katsomo-video ei ole saatavilla

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä säännöllisesti toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Helmi-risteily 8.5.2010 ajoittuu samaan aikaan kuin Anne-Marin suunniteltu nousuyritys. Pidetään peukkuja, että nousu onnistuu, ja Helmi-viiri kohoaa 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi maailman huipulle! Vapaalla ja viihteellä ohjelmasta soitellaan myös matkan varrella Anne-Marille suorasta lähetyksestä.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!

Katsomo-video ei ole saatavillaVideopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen. Pääset katsomaan kaikki valmisteluvaiheen päiväkirjamerkinnät MTV3Katsomosta Helmen sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.