Katri Helena sai kutsun Linnan juhliin – paljasti asian yllättävällä tavalla

78-vuotias Katri Helena kertoi somessa saaneensa kutsun Linnan juhliin ja valmistautuvansa iltaan omintakeisella tavalla.

Linnan juhlissa jo viisi kertaa nähty laulajalegenda Katri Helena on saanut kutsun presidenttiparin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Sauli Niinistön presidenttikaudella aiemminkin Linnassa sekä vieraana että esiintyjänä nähty Katri Helena kertoi kutsustaan Instagramissa hauskalla kuvalla.

Kuvassa hän ui hymyssä suin avannossa, ja kuvan saatetekstissä on maininta, että tämä on hänen tapansa valmistautua Linnan juhliin.

– Viimeinkin avantoon, konserttien jälkeen!!! Kello 22.30 ja -12C. Valmistautuminen Presidentin vastaanotolle 6.12.2023 on siis jo käynnissä, Katri Helena kirjoitti hymiön kera. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tanssii.fi-sivustolle antamassaan lausunnossa Katri Helena, 78, vahvistaa saapuvansa Linnan juhliin yhdessä miesystävänsä ja managerinsa Tommi Liimataisen, 46, kanssa. He esiintyivät yhdessä Linnan juhlissa myös vuonna 2013, kun juhlat järjestettiin poikkeuksellisesti Tampere-talossa.

Katri Helena on viettänyt tänä vuonna 60-vuotistaiteilijajuhlaansa juhlakiertueen merkeissä.

Laulaja nähtiin Linnassa ensi kertaa vuonna 1987 aviomiehensä Timo Kalaojan kanssa. Katri Helena jäi leskeksi vain puoli vuotta myöhemmin.

Hän juhlisti Suomen itsenäisyyttä Linnassa ex-miehensä Panu Rajalan kanssa vuosina 1993 ja 2003.

Pro Finlandialla vuonna 2007 palkittu Katri Helena saapui juhliin artistikollegansa Jari Sillanpään kanssa, ja vuonna 2018 Katri Helena esiintyi Linnassa yhtenä Kaartin Combon solistina.

Kansan rakastamista laulajalegendoista myös Eini on saanut ihka ensimmäisen kutsunsa Linnan juhliin, kertoo Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat