Katie Price tulistui, kun kutsu Barbie-ensi-iltaan jäi saamatta – uskoo tietävänsä syyn

Katie Price jäi ilman kutsua Barbien ensi-iltaan.

Maailmalla on kohistu uudesta Barbie-elokuvasta, joka sai ensi-iltansa tällä viikolla. Margot Robbien ja Ryan Goslingin tähdittämän elokuvan Lontoon kutsuvierasensi-iltaan pakkautui joukko julkkiksia viime viikolla. 

Brittiläinen tositelevisiotähti ja entinen glamourmalli Katie Price, 45, oli kuitenkin joukosta poissa. Price kertoi tuoreimmassa podcastinsa jaksossa, ettei saanut kutsua paikalle. 

– Aina kun olen punaisella matolla, en tiedä miksi, mutta jätän aina muut varjooni. Saan aina eniten mediatilaa, hän sanoo. 

Hänen mukaan julkkikset saapuvat kutsuvierastilaisuuksiin juurinkin huomion toivossa, jonka hän olisi saanut itselleen. 

Katie Price on ollut julkisuudessa tiuhaan tahtiin sekä ulkonäkönsä muokkaamisen, että muutoin värikkään yksityiselämänsä takia. Price on viime vuosien aikana kamppaillut ankarien talousongelmien kanssa, sekä hänellä on myös tiettävästi ollut toisinaan hankaluuksia virkavallankin kanssa. 

Hän ei ole myöskään kieltänyt, etteikö voisi teettää itselleen myös lisää kauneusleikkauksia. 

Ensimmäistä kertaa Pricen rintoja suurennettiin, kun hän oli 18-vuotias. Price on kertonut, etteivät hänen lapsensa pidä siitä, että hän käy tiuhaan tahtiin kauneusleikkauksissa. Hiljattain Price kertoi lastensa ehdottaneen, ettei Price enää teettäisi itselleen leikkauksia, vaan suosisi luonnollisempaa tyyliä.

Lähteet: The Sun, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat