Katie Price esittelee uusinta hankintaansa – tatuoi ylleen yllättäen stringit

Katie Price tatuoi ylleen stringit Thaimaassa.

Brittiläinen tositelevisiotähti ja entinen glamourmalli Katie Price, 44, palasi hiljattain lomamatkaltaan Thaimaasta, jossa hän oli lastensa Jettin ja Bunnyn kanssa. Price, joka tunnetaan muun muassa useista kauneusleikkauksistaan, esitteli sosiaalisessa mediassa matkansa aikana muun muassa uudet HH-kuppikoon rintaimplanttinsa, jotka ovat toistaiseksi kookkaimmat, jotka hänelle on teetetty. 

Matkallaan Price esitteli myös tuoreinta, kookasta ja varsin erikoista tatuointiaan. Price on nimittäin tatuoinut ylleen mustavalkoiset stringit, joita koristaa muutama vaaleanpunainen rusetti. Pricella on myös entuudestaan runsaasti tatuointeja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katie Price on julkisuudessa tiuhaan tahtiin sekä ulkonäkönsä muokkaamisen, että muutoin värikkään yksityiselämänsä takia. Price on viime vuosien aikana kamppaillut ankarien talousongelmien kanssa, sekä hänellä on myös tiettävästi ollut toisinaan hankaluuksia virkavallankin kanssa. 

Pricella on viisi lasta ja hän kertoi hiljattain aikovansa teettää kaikista lapsistaan tatuoinnit itselleen. Hän ei ole myöskään kieltänyt, etteikö voisi teettää itselleen myös lisää kauneusleikkauksia. 

Ensimmäistä kertaa Pricen rintoja suurennettiin, kun hän oli 18-vuotias. Price on kertonut, etteivät hänen lapsensa pidä siitä, että hän käy tiuhaan tahtiin kauneusleikkauksissa. Hiljattain Price kertoi lastensa ehdottaneen, ettei Price enää teettäisi itselleen leikkauksia, vaan suosisi luonnollisempaa tyyliä.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja