Katie Price ja ex-mies sanasodassa lasten vuoksi

Juuri pesäeron aviomieheensä Alex Reidiin tehnyt glamourmalli Katie Price on riidoissa myös toisen ex-miehensä kanssa. Peter Andre syyttää Pricea siitä, ettei tämä kertonut heidän tyttärensä vahingoittuneen.

Povipommi Jordan eli Katie Price, 32, on syytösten kohteena. Ex-mies Peter Andre, 37, soimaa mallia siitä, ettei tämä kertonut hänelle heidän kolmevuotiaan Pricess-tyttärensä saamasta vammasta.

Price puolestaan syyttää exäänsä siitä, että tämä häpeilemättä käyttää heidän lapsiaan hyväkseen julkisuuden vuoksi. Price väittää, että tosi-tv-sarjaa kuvaava Andre soitti kysyäkseen vammasta vain sen vuoksi, että tv-kamerat olivat kuvaamassa episodia. Brittitähti väittää myös, että todellisuudessa Andrelle oli jo kerrottu, mitä oli tapahtunut.

Princess-tyttö oli saanut kainalonsa alle pienen palovamman Sveitsin loman aikana.

– Vamma hoidettiin heti, ja vaikka on sääli, että se tapahtui ollenkaan, kyseessä oli vahinko, joita sattuu lapsille kaiken aikaa, Price kertoi MailOnlinelle lähettämässään tiedotteeessa.

Lakimiehiin turvautunut Andre puolestaan kertoo huolestuneensa vammasta, josta hänelle ei oltu kerrottu.

– Princess saapui Peterin taloon, ja hänellä oli vartalossaan vamma, josta hän (Peter) ei tiennyt.

Andre kertoo yrittäneensä ottaa yhteyttä Priceen, ja käyttäneensä sitten tytärtään lääkärillä.

– Kun hän ei saanut vastausta Princessin äidiltä, hän päätti hoitaa asia lakiteitse. Sanomattakin on selvää, että hän on hyvin huolestunut, Andren tiedottaja kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Price ja Andre erosivat vuonna 2009. Princess-tytön lisäksi heillä on 5-vuotias Junior-poika. Pricella on myös 8-vuotias Harvey-poika edellisestä suhteesta.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja