Katie Holmes hankki ammattiapua avioeron takia

Katie Holmes joutuu turvautumaan elämäntaidon valmentajan apuun avioeron takia.

Päätettyään viisivuotisen avioliittonsa Tom Cruisen, 50, kanssa kesäkuussa, Katie Holmes on näyttänyt onnellisemmalta kuin koskaan. Hän on nauttinut elämästä asuessaan New Yorkissa kuusivuotiaan Suri-tyttärensä kanssa.

Lähde paljastaa kuitenkin Grazia-lehdessä, että on aiheuttanut 33-vuotiaalle näyttelijälle niin kovaa stressiä, että hän on joutunut hakemaan ammattiapua. Huhujen mukaan Holmesin itsetunto on romahtanut ja hän pelkää tulevaisuuttaan yksinhuoltajana.

Life Coach auttaa Holmesia

Holmes on turvannut tyttäreensä suuresti kuluneiden kuukausien aikana ja viime viikonloppuna, jonka Suri vietti isänsä luona.

– Katie näki edessään kultaisen tulevaisuuden, jossa hän ja Suri ovat vapaita Tomista ja skientologiasta. Mutta nyt eron jälkeinen hehku on kadonnut, lähde kertoo Grazia-lehdessä.

– Katie yrittää löytää oman äänensä ja käyttää ammattiapua. Hän on palkannut Life Coatchin, jota näkee kerran viikossa.

Elämäntaidon valmentaja auttaa Holmesia tasapainottamaan elämäänsä. Näyttelijätär yrittää luoda tyttärelleen normaalin elämän, mutta epäilee, että isä luona vallitsee toinen todellisuus.

Lähteen mukaan Holmes ei halua palata Los Angelesiin, sillä pelkää siellä sijaitsevan valtaa. Monien silminnäkijöiden mukaan skientologit ovat vainonneet Holmesia erosta lähtien ja kytänneet tämän New Yorkin asunnon ulkopuolella. Kaksi viikkoa sitten näyttelijätär perui matkansa Hollywoodiin, sillä pelkäsi joutuvansa seuratuksi.

– Hän ei uskonut, että Tomin jälkeinen elämä olisi tällaista, lähde paljastaa.

Lähteet: Grazia, Daily Mail

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja