”Kätesi kertovat tarinaa elämästä” – hoitajan ottama kuva vanhuksen kädestä leviää netissä

Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka muistuttavat meitä kauneudestamme silloin, kun olemme itse sen unohtaneet. 

Teksasilaisessa hoitokodissa työskentelevällä Brandalyn Mae Porterilla on aivan ainutlaatuinen tapa katsoa maailmaa. Hän pyrkii löytämään kauneutta ja hyviä asioita sieltä, mistä muut eivät sitä näe. Hoitaja jakoi koskettavan tarinan Love What Matters -sivustolla muuttaakseen maailmaa hieman parempaan suuntaan.

Aina emme itse huomaa omaa kauneuttamme 

Koskettava tarina sattui kesken tavallista työpäivää. 

– Tänään lakkasin uuden asukkaan kynsiä ja kun kävimme läpi värejä, hän mainitsi haluavansa läpinäkyvän, Porter kertoo tapahtuneesta.

Nainen hämmästyi vanhuksen pyynnöstä ja kysyi, miksi ihmeessä hän halusi kaikista väreistä juuri läpinäkyvän lakan. Asukkaan mielestä hänen kätensä olivat rumat, eikä hän halunnut kiinnittää niihin huomiota.

Porter ei hyväksynyt vastausta, vaan päätti kertoa, miltä asukkaan kädet näyttivät hänen silmissään. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kätesi kertovat tarinaa elämästä. Ne kertovat tarinaa rakkaudesta, huolenpidosta ja seikkailuista. Nämä kädet ovat koskettaneet ja pitäneet asioita, joista moni ihminen voi jonain päivänä vain unelmoida. 

Hoitajan tarinan kuultuaan asukas muutti mieltään ja valitsi kynsiinsä vaaleanpunaista kynsilakkaa. Joskus muut ihmiset löytävät kauneutta niistä asioista, joista itse olemme epävarmoja. 

Jokainen meistä voi muuttaa maailmaa paremmaksi pienin askelin. 


Lähde: Faithtap 

Lue myös:

    Uusimmat