Kate Mossin pikkusiskosta seuraava huippumalli, katso kuva!

Nuori, kaunis ja sukua Kate Mossille. Siinä ainekset huippumalliksi! Kate Mossin pikkusisko saatetaan pian nähdä catwalkilla kävelemässä, mikäli ennustukset käyvät toteen.

Heinäkuussa naimisiin menneen Kate Mossin, 37, häät saivat paljon huomiota mediassa ja muotimaailmassa, mutta tämä oli kuitenkin ennen kuin heidän silmänsä osuivat Kate Mossin pikkusiskoon, Lottie Mossiin. Nuori kaunotaron miniversio Katesta, mutta vain 13-vuotias.

Mallitoimistot ovat polvillaan Lottien edessä ja kosiskelevat häntä kilpaa. Lottiella on kaikki, mitä huippumallilta vaaditaan: pituutta, hoikka vartalo, korkeat poskipäät ja kuulas, vaalea iho.

Lottie on jo päässyt kokeilemaan mallintöitä perheen vintage-vaatteita myyvän liikkeen mallina, mutta hänen ja Katen isä on ilmoittanut, että tyttären pitää täyttää 14 vuotta ennen kuin hän saa aloittaa mallintyöt vakavissaan. Kate oli samanikäinen kun hänet bongattiin John F. Kennedyn lentokentältä ja siitä alkoi hänen tähdenlentonsa.

Muodin raamattu Vogue on jo antanut ymmärtää, että Lottie tulee seuraamaan siskonsa jalanjälkiä ja jos hän pelaa korttinsa oikein, edessä saattaa olla yhtä hohdokas ura kuin siskollaan.

MTV3/Helmi

Kuva: Splashnews

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja