Kate Moss: Urani hämmästyttää minuakin

Huippumalli Kate Moss on hämmästynyt siitä, että hänen uransa on kestänyt näin pitkään. Hän paljastaa, että ei ole vielä valmis siirtymään eläkkeelle.

Huippumalli Kate Moss kertoo olevansa hämmästynyt siitä, kuinka kauan hänen uransa on kestänyt.

36-vuotias kaunotar on tehnyt mallintöitä 14-vuotiaasta lähtien ja kertoo, että ei ole vieläkään valmis eläköitymään.

– Kuinka kauan jatkan mallintöitä? En todellakaan tiedä. En ikinä uskonut, että se kestäisi näinkään pitkään. Tein ensimmäiset kuvaukseni 16-vuotiaana ja ajattelin, että se oli siinä! Nautin kuvien luomisesta ja siitä, että saan työskennellä luovien ihmisten kanssa. Rakastan koko prosessia. Niin kauan kuin nautin siitä, aion myös tehdä sitä. Ja tietenkin niin kauan, kun minulle vielä annetaan töitä! Moss toteaa.

Hän uskoo, että yksi syy pitkälle uralle on se, että hän on päättäväisesti työskennellyt valokuvaajien kanssa täydellisen kuvan parissa, vaikka se voikin välillä olla nöyryyttävää.

– Olen katsellut Huippumalli haussa -ohjelmaa ja muita vastaavia sarjoja. Totuus on, että tämän työn opettelu kestää kauan. Ohjelmassa he laittavat kilpailijat kokemaan sen kidutuksen, minkälaista mallintyö voi olla. Se voi olla todella hyvin nöyryyttävää. Olen tehnyt hulluja asioita, esimerkiksi poseerannut bikineissä kolmenkymmenen asteen pakkasissa. Täytyy vain jatkaa, että saa hyvän kuvan. Mutta minä olen sellainen – jatkan niin kauan, kunnes saan hyvän kuvan, Moss kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja