Kate Middleton sai prinsessa Dianan sormuksen – katso kuvat kihlaparista!

Prinssi William kihlasi Kate Middletonin äitinsä prinsessa Dianalle kuuluneella kihlasormuksella.

Prinssi William ja Catherine "Kate" Middleton esiintyivät ensimmäistä kertaa virallisesti yhdessä median edessä julkistettuaan kihlauksensa. Tilaisuudessa William paljasti antaneensa rakkaalleen edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan kihlasormuksen.

William kertoi myös mihin rakastui tulevassa vaimossaan.

– Meillä on hauskaa yhdessä, kiusoittelemme toisiamme ja hänellä on paljon tapoja, jotka saavat minut nauramaan, rakastunut sulhanen kertoi.

Kate Middleton sanoi kuningasperheeseen liittymistä pelottavaksi kokemukseksi, mutta hän kehui kihlattuaan parhaaksi opettajakseen.

– Vuosien aikana William on tukenut minua hyvinä ja huonoina aikoina. Hän on suojellut minua ja kohdellut minua hyvin. Hän on ihana, rakastava poikaystävä.

Kumpikaan ei paljastanut kosinnan tarkkoja yksityiskohtia, mutta Kate kertoi sen tapahtuneen pienessä mökissä Keniassa. Williamilta kysyttiin polvistuiko hän, mutta tuleva kuningas vain naurahti vastaukseksi.

Prinsessa Diana ei unohdu

Middleton esitteli ylpeänä sormessaan kimmeltävää upeaa 18-karaatin sinistä safiirisormusta, jota ympäröivät pienemmät timantit.

William kertoi BBC:n haastattelussa, että tahtoi tuoda edesmenneen äitinsä ja kihlattunsa yhteen. William kertoi, että tahtoi äitinsä olevan läsnä tänä suurena päivänä.

– Äitini oli minulle tärkeä ja Kate on minulle tärkeä. Joten tuntui oikealta antaa sormus hänelle.

MTV3 Helmi

Kuvat: Chris Jackson/ Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja