Kate Middleton on muotiguru – katso tulevan prinsessan upea tyyli

Prinssi Williamin kihlattu Kate Middleton tietää tyylikkään pukeutumisen salat. Katso, mitkä ovat tulevan prinsessan tyylin peruspilarit!

Prinssi Williamin kanssa avioituva Kate Middleton, 28, on tyylikäs nainen. Tuleva prinsessa on työskennellyt asusteiden sisäänostajan assistenttina brittiläisessä Jigsaw-vaateketjussa, joten muoti ei ole hänelle vieras asia.

Middletonin tyyli on elegantti, mutta myös nuorekkaan muodikas. Katso Iso-Britannian puhutuimman naisen tyylin peruspilarit!

Hassut päähineet

Middleton on edustanut prinssi Williamin kanssa monissa tilaisuuksissa erikoisissa, mutta hauskoissa hatuissa. Hänet on nähty sekä klassisen tyylikkäissä päähineissä että muodikkaissa, hassuttelevissa hatuissa. Trendikkäämpää puoltansa hän on esitellyt pukeutumalla muodikkaisiin sulkahattuihin.

Elegantit iltapuvut ja kietaisumekot

Middletonin vartalo on siro, joten hänelle sopivat myös hieman rohkeammat iltapuvut. Hän onkin edustanut monissa tilaisuuksissa juhlallisissa, mutta myös tyylikkäästi ihoa paljastavissa puvuissa.

Arkisemmissa tilaisuuksissa hän käyttää mieluusti imartelevia, mutta myös naisellisia kietaisumekkoja. Tummalle naiselle sopivat niin tummat kuin kirkkaatkin värit.

Trendikkäät saappaat ja yksinkertaiset farkut

Klassiset ratsastussaappaat näyttävät olevan Middletonin suosikkiasuste. Hän yhdistää saappaat taitavasti niin naisellisiin mekkoihin kuin yksinkertaisiin farkkuihinkin. Siistit saappaat sopivat mihin tahansa asuun.

Arkielämässä Middleton suosii tiukkoja, tummia denimfarkkuja, jotka hän yhdistää mieluiten naiselliseen toppiin tai t-paitaan ja nahkatakkiin.

Räätälöidyt takit

Middleton suosii räätälöityjä, hyvin istuvia takkeja. Tämän punaisen takin hän valitsi päälleen, kun edusti ensimmäistä kertaa kuninkaallisessa tilaisuudessa joulukuussa 2006. Silloin prinssi William valmistui Sandhurstin sotilasakatemiasta.

Printtihameet

Brittimedia on huomannut, että Middletonilla on laaja kokoelma mokkanahkabuutseja, jotka hän usein yhdistää ruudulliseen kynähameeseen. Tuleva prinsessa taitaa rakastaa printtikuosia, sillä tämän on sanottu olevan hänen tyylinsä kulmakivi!

Kaulakorut

Middleton haluaa pitää asusteensa yksinkertaisina, mutta pukeutuu usein simppeliin kaulakoruun. Tyylikäs nainen yhdistää korun sekä farkkuihin että klassisiin asuihin.

Middletonin yllä on nähty sekä pitkiä, koristeellisia helminauhoja että yksinkertaisia koruja. Kihlauksesta ilmoittaessaan hän oli yhdistänyt siniseen mekkoon kauniin, siron kaulakorun.

Geometriset printit

Tuleva prinsessa pukeutuu Lontoon yöelämään mieluiten flirttailevaan printtimekkoon. Geometriset kuviot miellyttävät Middletonin silmää, sillä hänet on kuvattu useissa eri printtiasuissa vuosien saatossa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images ja WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja