Kate ja Leo jälleen yhdessä valkokankaalle

Titanic-elokuvan rakastavaiset, Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio, esittävät jälleen pariskuntaa. Suloinen pari tähdittää Winsletin aviomiehen, ohjaaja Sam Mendesin, tulevaa uutuselokuvaa. Elokuvan kuvaukset alkavat kesällä ja lehtitietojen mukaan Winslet odottaa jo innolla yhteistyöstä entisen vastanäyttelijänsä kanssa.

DiCaprio ja Winslet itkettivät elokuvakansaa ympäri maailman kymmenen vuotta sitten hyisen kohtalon kokeneina rakastavaisina. 11 Oscaria voittanut James Cameronin ohjaama Titanic on edelleen lipputuloilla mitattuna maailman menestynein elokuva.

Kate Winslet käänsi selkänsä Britannialle

Brittikaunotar Kate Winslet on karistanut saarivaltion tomut jaloistaan ja vannoo, ettei hän aio koskaan palata Britanniaan. Winslet jätti Britannian, koska hän ei enää kestänyt brittiläistä juorulehdistöä ja puskissa vaanivia paparazzeja. Kate muutti New Yorkiin yhdessä ohjaajamiehensä ja pariskunnan kahden lapsen kanssa. Tähtinäyttelijä uskoo saavansa olla rauhassa paparazzeilta ison omenan vilinässä.

- Asiat ovat paremmin New Yorkissa. Newyorkilaiset ovat paljon kunnioittavampia, ei pelkästään lehdistö, vaan ihmiset ylipäätään, Kate toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat