Kate Hudson: Mitä vähemmän vaatteita, sen parempi

Näyttelijä Kate Hudson paljastaa Ellen tyylinsä salaisuuden.

Kate Hudson on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka nousi julkisuuteen vuonna 2000 saatuaan Oscar-ehdokkuuden elokuvasta Melkein julkkis. Tänä vuonna hänet on nähty valkokankailla The Killer Inside Me -elokuvan tiimoilta.

Tuoreimmassa Ellen haastattelussa Hudson paljastaa tyylinsä salaisuuden.

– Tyylini ei ole koskaan vaihtunut. Rakastan mukavia vaatteita ja asusteita. Mitä vähemmän vaatteita, sen parempi, Hudson sanoo.

Näyttelijä kertoo, ettei pidä kiristävistä vaatteista. Erilaisiin asusteisiin, kuten äitinsä antamiin koruihin, hänellä on sen sijaan intohimo.

– Tänä vuonna hän antoi minulle syntymäpäivälahjaksi kultaisen kaulakorun, jossa oli traaginen riipus - pieni timanttinen kyynel, Hudson kertoo.

Tähti on myös hullaantunut Hermésin huiveihin.

– Minulla on niitä melkein 200 ja ostan koko ajan uusia, osan eBaysta, osan pienistä oudoista paikoista. Minulla on kaappi, johon levitän ne. Rakastan niitä, ne on tehty niin kauniisti, Hudson sanoo.

Kate Hudson, Kuva: Getty Images, Jemal Countess

Hudson on aina ollut seurustelevaa tyyppiä. Vuoden takaisessa Ellen haastattelussa hän myönsi, että on aina rakastanut poikia. Tähti erosi ex-miehestään Black Crowes -yhtyeen Chris Robinsonista vuonna 2007, mutta ei ole viihtynyt yksin eronsa jälkeenkään. Tällä hetkellä hän seurustelee Muse-yhtyeen keulahahmon Matt Bellamyn kanssa.

Hudsonin on helppo tutustua poikiin, sillä tähden tanssinopettajan Denise Leitnerin mukaan naisessa ei ole tippaakaan ujoutta.

– Rakastan olla rakastunut, tähti on kertonut.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: elle.com, stylenews.peoplestylewatch.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat