Mainos

Kataja yllättyi eduskunnan keskustelutasosta

Hallituspuolue kokoomuksen kansanedustaja Sampsa Kataja yllättyi eduskunnan tämänpäiväisestä keskustelun tasosta. Hänen mielestään Suomen ja Espanjan välisestä vakuussopimuksesta päästiin keskustelemaan asiallisesti.

- Yllätyin kyllä keskustelun tasosta. Ensimmäisen pakollisen ja yleisen vitsikierroksen jälkeen pääsimme keskustelemaan Euroopan tulevaisuudesta ja isosta eurooppalaisesta kuvasta sekä siitä, haluammeko olla osa eurooppalaista taloutta, Kataja sanoi MTV3 Uutisille SuomiAreena-tapahtumassa Porissa.

Kataja vielä tähdentää, että kansanedustajat eivät tarttuneet sopimuksen lillukanvarsiin, vaan siitä päästiin keskustelemaan avoimesti. Kataja kuitenkin kyselee, haluaako oppositiopuolue perussuomalaiset kuulua euroon vai ei.

- Kaikki muut puolueet haluavat ilmeisesti kuulua, Kataja totesi.

Kumpula-Natri kaipasi opposiolta enemmän keskustelua

Hallituspuolueen, sosiaalidemokraattien kansanedustaja Miapetra Kumpula-Natri puolestaan syyttää oppositiota huonosta keskustelutasosta. Hän olisi kaivannut oppositiolta enemmän puheenavauksia.

Kumpula-Natri itse on tyytyväinen hallituksen toimintaan. Hänen mukaansa hallitus on toiminut sopimusneuvotteluissa vakaasti ja harkitusti.

- Suomi ei ole menettänyt vielä euroakaan. Koko ajan puhutaan miljardien riskeistä, mutta sitä varten vakuuksia on neuvoteltu, että riskeiltä pystytään turvautumaan, Kumpula-Natri tähdentää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.