Kat Von D valitsi radikaalin tavan kuuluisien tatuointiensa peittämiseen – kertoo nyt miksi päätyi rajuun ratkaisuun

Kat Von D kertoo ensimmäistä kertaa julkisuudessa, miksi päätyi mustaamaan tatuointejaan sen sijaan, että olisi poistattanut niitä laserilla.

Yhdysvaltalainen julkkistatuoija, televisiopersoona sekä muusikko Kat Von D hämmensi seuraajiaan vuoden 2020 loppupuolella, kun hän alkoi peittää tunnettuja tatuointejaan mustaten isoja osioita ihostaan täysin. Taiteilija julkaisi torstaina 19. lokakuuta Instagram-tilillään päivityksen, jossa avasi syitä sille, miksi päätyi peittämään tatuointejaan mustaamalla ne. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– 17 sessiota ja melkein 40 tuntia myöhemmin olemme 80-prosenttisesti valmiita vartaloni mustaamisen kanssa, Von D kirjoittaa päivityksessään. 

– Ehkä ennen kuin kommentoit mitään negatiivista, muistuta itseäsi: mitä pidät rumana, voi olla kaunista jollekin toiselle. 

Von D kertoo päätyneensä mustaamaan tatuointejaan, sillä hänellä oli kertomansa mukaan useita tatuointeja, jotka edustivat ajanjaksoja hänen elämässään, jotka eivät enää olleet linjassa sen kanssa, millainen ihminen hän on tänä päivänä. 

– Joillekin ihmisille on ok pitää tällaisia merkkejä erilaisista virstapylväistä mukanaan, mutta minä henkilökohtaisesti kyllästyin heräämään niihin ja näkemään jatkuvia muistutuksia joka kerta, kun katsoin peiliin. 

– Lisäksi, rakastan todella tätä estetiikkaa. Tiedän, ettei se ole kaikille, mutta minusta on hyvin tyydyttävää nähdä "puhdas taulu" kun katson käsivarsiani, Von D kertoo lisäten, ettei aio myöhemmin tatuoida mustan päälle valkoista. 

Niin ikään Von D vastaa myös kysymykseen siitä, miksei hän poistattanut tatuointejaan laserin avulla. Hän kertoo aloittaneensa tatuointiensa poistamisen laserilla, mutta se ei hänen tapauksessaan ollut kuitenkaan lopulta paras vaihtoehto. 

– En mielestäni ollut hyvä kokelas siihen ottaen huomioon, kuinka paljon halusin poistaa. Laser on hidas (sekä äärimmäisen kivulias) keino riippuen tatuoinnistasi, ja siihen voi mennä jopa yli kymmenen sessiota, sisältäen pitkät parantumisjaksot niiden välissä. 

Tällä hetkellä Von D on mustannut ainakin kummatkin käsivartensa, vasemman jalkansa lähes kokonaan sekä osan vasemmasta kyljestään sekä vatsastaan. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat