Kat von D peruu puheitaan rokotusvastaisuudestaan – avautuu videolla myös natsisyytöksistä

Kat von D on kieltänyt vastustavansa lapsensa rokottamista.

Julkkistatuoija ja TV-persoona Kat von D joutui myrskynsilmään ilmoitettuaan sosiaalisessa mediassa aikovansa jättää lapsensa ilman rokotuksia. Kat Von D:n ja hänen miehensä Rafael Reyesin poika Leafar syntyi 29. marraskuuta vuonna 2018.

Viime vuoden kesäkuussa raskaana ollut von D julkaisi Instagramissa suuresta vauvavatsastaan kuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti aikovansa kasvattaa tulevasta lapsestaan vegaanin, jolle ei anneta rokotuksia.

– En vastusta rokotuksia. Kun olin raskaana, kuitenkin tutkin asiaa ja myönnän, että epäilykseni heräsivät, Kat von D sanoo videon alussa.

Kommenttimyrskyn jälkeen nainen sanoo konsultoineensa terveysammattilaisia, mutta on kuitenkin päättänyt olla julkaisematta jatkossa vauvansa terveystietoja faneilleen. Videossa hän katkaisee myös pitkäaikaiset huhut siitä, että olisi natsi. Huhut saivat alkunsa, kun Kat von D riitautui entisen kollegansa kanssa.

– Yhden ihmisen valheiden vuoksi minusta tuli antisemitisti yhdessä yössä, enkä tiennyt miten minun olisi pitänyt suhtautua siihen. Huhut eivät ole laantuneet, mutta minä olen nyt äiti enkä voi enää istua hiljaa, kun luen näitä kammottavia kommentteja, hän kertoo.

Lähde: Popculture

Lue myös:

    Uusimmat