Loihdi mehevän kevyt piirakka tuoreista kasviksista.Kauniin värityksensä piirakka saa purjosipulista, parsakaalista ja paprikasta.
Helpoimmalla pääset käyttämällä valmista pyöreää pakastetaikinaa, mutta pohjataikina on helppo tehdä myös itse. Kokeile piirakkaan myös muita kauden kasviksia, esimerkiksi fenkolia, punajuurta, porkkanaa, herneenpalkoja jne.
n. 25-30 cm:n pyöreä piirakkavuoka
1 kpl Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen (380 g)
tai
Itse tehty pohjataikina:
3 dl Myllyn Paras Hiivaleipäjauhoja (tumma vehnäjauho)
½ tl leivinjauhetta
100 g voita, margariinia tai öljyä
2 dl hienoa porkkanaraastetta
1 dl kevytkermaa tai soijakermaa
Leivitykseen:
Myllyn Paras Korppujauhoja
Kasvistäyte:
1 rkl voita, margariinia tai öljyä
100 g purjosipulia
300 g parsakaalin kukintoja
