Kasmir ja Roope Salminen kuittailukisassa – parrat ja Emma-palkinnot aiheuttavat kahnausta

Popahtavan puhemusiikin ammattilaiset Roope Salminen ja Kasmir nokittelevat toisilleen Roope Salminen Show’ssa sekä musiikillisista, että ulkomusiikillisista seikoista. 

Muusikko Kasmir istuu Roope Salmisen piinapenkissä, mutta välillä on vaikea tietää kummalle tilanne on kiusallisempi.

Roope Salminen Show'ssa ollaan nähty hämmentäviä, tungettelevia ja vähintääkin suoria kysymyksiä. Myös huumoria kukkivan ohjelman isännän reaktiot ovat vaihdelleet ihastumisesta täydelliseen murtumiseen. Tämäkään jakso ei ole poikkeus.

Kasmirilla on näyttävä, pitkä parta. Roope Salmisella puolestaan on viikset ja lyhyempi parran sänki. Kasmir löytääkin yhtäläisyyksiä oman managerinsa ja Salmisen kasvokarvoista.

– Teillä on samanalaiset viikset ja toi ... ööö.. hässäkkä? Kasmir sanoo ja osoittaa Roopen leukaa.

– Onko tuo joku "go-tee" (kasvokarvoitus, joka ei ole selkeästi parta)? Kasmir härnää.

Salminen kommentoi, että kyllä hänelläkin on parta.

– Tämä on parta, Salminen sanoo vakavana.

Kasmir on kuitenkin ehdottoman erimieltä ja jatkaa kiusoitteluaan.

– Toi on hässäkkä. Tämä on parta, mies sanoo sukien ylpeänä omaa paksua partaansa.

Videolla tilanne kehittyy entisestään ja Salminen päätyy korottamaan ääntään. Myös Kasmirin reaktio on vähintäänkin hulvaton. Hän koittaa puhua tilannetta paremmaksi, niin hän onnistuu vain tekemään asiasta entistä monimutkaisemman.

Katso videolta esimakua jaksosta.

Miten Emma-palkinnot puhuttavat kaksikkoa? Kasmirin tähdittämä Roope Salminen show -jakso on kokonaisuudessaan katsottavissa MTV Katsomon kautta maanantaina 25.4. kello 16:00 alkaen.

Subin puolella Kasmir-jakso nähdään 2.5. Tänään 25.4 klo 21.00 Roope Salminen Show’ta tähdittää Fitness-tähti Eevi Teittinen.


Lue myös:

    Uusimmat