Kartturi paljasti: Kalle Rovanperältä jäätävää toimintaa starttiviivalla – sai varoituksen, teki jotain aivan muuta

Kalle Rovanperä tunnusti jälkikäteen ottaneensa riskejä Kroatian MM-rallin voiton varmistaneella päätöserikoiskokeella. Suomalaistähden kartturi Jonne Halttunen paljasti MTV Urheilulle kaksikon huiman keskustelun ja tapahtumat Power stagen startissa. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Rovanperä lähti kisan viimeiselle erikoiskokeelle reilun sekunnin tappioasemassa Hyundain Ott Tänakiin. Toyota-kuski oli menettänyt johtoasemansa edellisellä pätkällä heikomman rengasstrategiansa takia, eikä kukaan odottanut, että Rovanperä pystyisi vielä lyömään virolaisen. 

Kakkossijakin olisi ollut MM-sarjaa johtavalle Rovanperälle kelpo tulos, mutta suomalaistähdellä oli muuta mielessä. Halttunen kertasi MTV Urheilulle Rovanperän kanssa käymäänsä keskustelua, jossa esitettiin myös varoituksen sanoja. 

– Sitten tuli pelin kuva selväksi, Halttunen totesi tapahtumista heti startin jälkeen. 

Mitä Halttunen sanoi Rovanperälle? Ja mikä oli Rovanperän vastaus ratin takana? Katso Halttusen haastattelu pääkuvan videolta. Alla huima video kisan maalista, kun suomalaiskaksikko saa kuulla päihittäneensä Tänakin autokunnan sekä Rovanperän naseva vastaus Pirellille, kun rengasvalmistaja vieritti lauantaina vastuuta rengasrikoista kuskien niskaan. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat