Karri Kivi palasi julkisuuteen Ilves-potkujensa jälkeen – "Päävalmentajan pitää maksaa se hinta"

Karri Kivi kommentoi Ilves-potkujaan:"Päävalmentaja maksaa hinnan" 3:00
Pääkuvan videolla C Moren kuvaa Karri Kiven kommenteista.

Tampereen Ilves yllätti suomalaisen jääkiekkokansan syyskuun lopulla, kun se tiedotti antaneensa potkut kolme edellistä kautta seurassa päävalmentajana toimineelle Karri Kivelle. 

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Tiistai 15.10:
Klo 18.30: Kärpät–Skellefteå, C More Sport 1
Klo 18.50: Yunost Minsk–Pelicans, C More Sport 2
Klo 20.20: Rungsted–HPK, C More Max

Keskiviikko 16.10:
Klo 18.50: Tappara–Frisk Asker, C More Sport 1

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

Ilveksen kausi lähti yskähdellen käyntiin ja joukkue löysi nopeasti itsensä sarjan pohjamudista. Kun seitsemän ottelua oli pelattu, Kivi joutui jättämään tonttinsa. Hänen paikkansa päävalmentajana otti apuvalmentajana toiminut Jouko Myrrä

Potkuista on nyt kaksi viikkoa ja Kivellä aika on mennyt ensisijaisesti asian sulatteluun. 

– Aika tarkkaan neljä vuotta sitten tein sopimuksen Ilveksen ja sitä elämää olin elänyt lähes päivittäin. Se loppui kuin seinään, niin se vaatii oman aikansa, että asioita käy läpi, Kivi kommentoi C Moren CHL-lähetyksessä.

Vaikka kauden alku olikin vaikea, Ilveksen ratkaisu silti yllätti lähes kaikki. Mitä Kivi tällä hetkellä ajattelee alkukaudesta?

– Valmennus on aina sellaista, että asioita tapahtuu yllättäen ja sitten kun valmentajan tie tulee päätyyn, se vain loppuu. Joskus se kestää muutaman vuoden, joskus kaksi, joskus kolme, tässä oli neljäs vuosi menossa ja olen aina ollut sitä mieltä, että kun tulee jonkinnäköinen solmu, johon halutaan ratkaisu, silloin päävalmentajan pitää maksaa se hinta. Sen takia hän on siinä ja niin tässäkin tapauksessa.

Katso pääkuvan videolta Karri Kiven koko haastattelu!

Lue myös:

    Uusimmat