Kärppien kausi päättyi häpeälliseen mahalaskuun – Petteri Sihvonen lataa: Lauri Marjamäki ei ollut kartalla SM-liigan vaatimustasosta

1:08
KooKoon viides maali oli liikaa oululaisyleisölle.

Oulun Kärppien kausi päättyi torstai-iltana katastrofiin, kun joukkue putosi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kolmannessa ottelussa kotikentällä KooKoolle lukemin 0–5. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen tiivistää surkean tuloksen syyt Kärppien ilmapiiriin ja pelitapaan.

Runkosarjan loppuvaiheilla kuuden parhaan ulkopuolelle pullahtanut Kärpät on tilannut nähtyä tulosta Sihvosen mukaan koko kauden.

– Tässä katsotaan nyt koko organisaation tasolla totuutta silmiin, Sihvonen kommentoi.

– Kärpät lähti kauteen vanhanaikaisella pelitavalla. Korjausliikkeet eivät ole olleet hääppöisiä kera huonon ilmapiiriin. Olisi kannattanut pelata sillä vanhalla tavalla loppuun asti.

0:17
Näihin kuviin tiivistyy Kärppien farssi: Lauri Marjamäki kuin haamu, fanit täysin apaattisina

Sihvosen mukaan Kärppien putoaminen on hinta-laatu-suhteella arvioituna yksi SM-liigan historian pahimmista romahtamisista. 

Lauri Marjamäen Leijonat-pesti maksoi sen, ettei hän ollut kartalla SM-liigan vaatimustasosta. Hän kantaa tästä isoimman vastuun seurajohdon kanssa. Laajemman analyysin paikka on myöhemmin, mutta jos nyt lähdetään yhtäkään pelaajaa syyttämään, Kärpät kaivaa kuoppaansa vain syvemmäksi.

– Ässätkään ei näytä pelaavan moderneinta Meidän peliä, mutta siellä on ilmapiiri kunnossa.

KooKoo kohtaa perjantaina käynnistyvässä puolivälieräsarjassa Tapparan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja