Jesse Joensuu räjäytti täpötäyden Isomäen huutoon – TPS kesälomille hurjan trillerin jälkeen

Ässät tekee 2-1 maalin 1:40
Jesse Joensuu aloittaa Isomäen jäähallin juhlat.

Ässät jatkaa puolivälieriin jääkiekon SM-liigassa. Asia varmistui, kun porilaiset kaatoivat TPS:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ratkaisevassa kolmannessa ottelussa maalein 2-1. Ässät kohtaa puolivälierissä runkosarjan kakkosen Ilveksen.

Ässien ja TPS:n pudotuspelisarjassa avauserät olivat olleet maalittomia, ja sama trendi jatkui kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa torstaina Porissa.

Avauserän paras tilaisuus siunaantui Ässien Dominic Turgeonille, joka kilautti TPS-maalin tolppaan. TPS:n Sebastian Ståhlberg tasoitti tolpat toisessa erässä, mutta maaleja ei vieläkään nähty.

Kolmannen erän alkajaisiksi Porin Isomäen hallin täyttänyt yleisö sai kylmän suihkun, kun Teemu Kivihalmeen laukaus upposi maaliin ohi Niklas Rubinin.

Ässät tuli tasoihin, kun kolmatta erää oli pelaamatta kahdeksan minuuttia. Derek Barach räjäytti Isomäen huutoon.

Meno yltyi suorastaan infernaaliseksi, kun ottelua oli pelaamatta vain reilut kaksi minuuttia. Jesse Joensuu ohjasi Aleksi Heimosalmen laukauksen ohi Lassi Lehtisen.