Mainos

Kärpät vahvistui yhteensä yli 1000 NHL-ottelun Jussi Jokisella – vaikutus näkynyt heti arjessa

Kärpät sai vasta riveihinsä todella nimekkään vahvistuksen, kun urallaan yhteensä yli 1000 NHL-ottelua pelannut Jussi Jokinen saapui vahvistamaan oululaisjoukkuetta. Mutta miten Jokinen on otettu vastaan? Miten NHL- ja Leijona-konkarin tulo on näkynyt sarjakärjen pukukopissa?

Jokinen on nakuttanut kolmeen pelaamaansa otteluun tehot 0+5. Jokaisessa pelaamassaan pelissä 35-vuotias hyökkääjä on näyttänyt merkkejä siitä, miksi hänellä on vyötäröllään niin paljon NHL-pelejä.

Kärpissä Jokinen otettiin riemulla vastaan.

– Hän on iso pelaaja ja hän pystyy omalla tietotaidollaan auttamaan niin nuoria kuin meitä kokeneempia jätkiä. Hän tuo rauhallisuutta ja kokemusta ihan omalla olemuksellaan. Starttihan on ollut ihan loistava. On ollut mukava saada hänet joukkueeseen, Kärppien avainpelaajiin kuuluva Mika Pyörälä sanoo MTV Urheilulle.

Pyörälä oli yksi niistä, jonka kanssa Jokinen puhui ennen Kärppiin paluuta. Jokinen halusi selvittää muun muassa sitä, millaisia pelillisiä haasteita ja vaatimuksia Kärpissä pelaaminen tarjoaa.

– Hän on myös opiskellut sitä meidän peliä oma-aloitteisesti. Hän on aina aktiivinen noissa asioissa. Hän haluaa tietää, että miten missäkin pelataan. Ja kyllähän siellä on ollut fläppitaululle käyttöä ketjukavereiden kanssa. Jussi on kertonut omia vahvuuksia ja sitä, miten hän pystyy pelaamaan ja miten kavereiden vierellä kannattaa pelata. Hän on ottanut heti isoa roolia, Pyörälä näkee.

Pyörälän mukaan jo pelkästään Jokisen uroteot ja hänen historia näkyivät siinä, miten hänet otettiin vastaan.

– Kun tuon tasoinen pelimies tulee koppiin, niin siellä on kaikilla korvat höröllä ja silmät auki. Kaikki imevät oppia häneltä, eikä siellä tarvitse esittää mitään.

Perjantain kierroksella Kärpät kaatoi vierasottelussa Helsingin IFK:n 0-2. Oululaisten johto sarjassa kakkosena olevaan Tapparaan on 23 pistettä.  

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja