Kärpät-luotsi Mikko Manner otti karun murskatappion omaan piikkiinsä – "Epäonnistuin totaalisesti"

Lehdistötilaisuus: Kärpät - HIFK 1:54
Mikko Manner otti Kärppien ruman tappion omaan piikkiinsä ottelun lehdistötilaisuudessa.

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner tylytti rajuin sanoin itseään 1-7-tappioon päättyneen HIFK-ottelun jälkeen.

Kärpät jäi Oulussa kotiyleisönsä edessä täysin jyrän alle, kun HIFK haki täydet kolme sarjapistettä tylysti takomalla kiekon seitsemän kertaa Kärppien verkkoon.

Manner ei ollut tyytyväinen joukkueensa suoritukseen, mutta varsinkin oma valmennussuoritus oli Kärpät-luotsille suuri pettymys. Manner ei säästellyt sanojaan ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Tuo oli kyllä meiltä totaalinen epäonnistuminen. HIFK oli paremmin valmistettu peliin ja paremmin organisoitu. Kyllä minun pitää pystyä valmentajana parempaan työhön. Tässä seurassa pitää saada joukkue pelaamaan paremmin. Tänään epäonnistuin siinä totaalisesti, Manner tylyttää itseään.

Ottelua varjostivat myös useat ulosajot. Kärppien Otto Karvinen ja Jesse Puljujärvi taklasivat itsensä suihkuun ottelun päätöserässä. HIFK-puolustajat Rony Ahonen ja Joonas Lyytinen loukkasivat itseään Kärpät-kaksikon taklauksissa. Manner toivoo, että Lyytinen ja Ahonen ovat kunnossa.

– Toivon mukaan Rony Ahoselle ja Joonas Lyytiselle ei käynyt kuinkaan. Kukaan ei meidän joukkueessamme ikinä tahallaan yritä vahingoittaa ketään pelaajaa. Epäonnisia tilanteita, Manner sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat