Karmiva tilanne – kilpakumppani hakkasi ja jätti makaamaan verilammikkoon

Italialaissivusto Equos kertoo, että kilparatsastaja Fabio Branca olisi pahoinpidellyt kilpakumppaninsa Claudio Colombin ja jättänyt tämän makaamaan verilammikkoon. 

Kaksikko oli ottanut yhteen perjantaina Capannellen kilparadalla ja riita oli jatkunut pukuhuoneisiin asti. Muut kilparatsastajat kertoivat, että he eivät olisi kuulleet riidan tai tappelun ääniä. Colombin mukaan tilanne oli kuitenkin toinen.

– Hän jätti minut lattialle verilammikkoon, Colombin kerrotaan sanoneen hoitohenkilökunnalle, joka löysi hänet pukuhuoneesta.

Colombi vietiin sairaalaan ja poliisi pidätti Brancan. Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan Branca oli ensiksi kieltänyt, että olisi lyönyt kilpakumppaniaan. Hänen mukaansa Colombi kävi hänen kimppuunsa.

– En hyökännyt hänen kimppuunsa tai lyönyt häntä millään tavalla, se oli yhteenotto, jossa päädyimme lattialle, Branca sanoi.

Colombi pääsi viikonloppuna pois sairaalasta ja kertoi oman versionsa tapahtuneesta. Hänen mukaansa Branca oli yllättäen lyönyt häntä kasvoihin. Branca tunnusti tekonsa lauantaina ja kertoi katuvansa käytöstään. 

– Se ei ollut arvokas teko ja se ei sovi sivistyneeseen yhteiskuntaan. Haluan pyytää anteeksi käytöstäni kaikilta Italian ratsastusurheilussa. En halua vapauttaa itseäni vastuusta, en koskaan olisi tehnyt sellaista ja se ei ole kuten normaalisti käyttäytyisin. En vain voinut hallita vihaani, Branca kertoi tiedotteessa.

Branca sai 40 päivän kilpailukiellon ja vajaan 3000 euron sakot.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja