Mainos

Vakuuttaako video sinut? Karen väittää, että hänen kotonaan kummittelee: "Jos epäilijät viettäisivät yön kotonani, hekin uskoisivat"

Viisikymppinen brittinainen väittää, että hänen kodissaan kummittelee.

Brittinainen on vakuuttunut siitä, että hänen Manchesterin kodissaan kummittelee. Karen Wakefield väittää, että itse asiassa hänen kotonaan on asunut Malcolm-niminen aave jo 13 vuoden ajan, kertoo Daily Mail.

52-vuotias Wakefield sanoo hyväksyneensä Malcolmin osaksi perhettään, vaikka pelkääkin tätä. Skepitsemmät tuskin uskovat, mutta naisen omien sanojen mukaan Malcolm muun muassa paiskoo valokuvia ja ovia, laittaa vedenkeittimen päälle, ja jopa matkii Wakefieldin puolison, Paul Dawsonin, 52, ääntä houkutellakseen Wakefieldin alakertaan.

Malcolmin nimen ja sen, että tämä menehtyi 57-vuotiaana vuonna 1858, Wakefield kertoo saaneensa tietää Ouijan eli spiritismilaudan välityksellä.

Koska talo on rakennettu vasta 1930-luvulla, Wakefield uskoo, että Malcolm asui rakennuksessa, joka tontilla on ollut sitä ennen.

Vakuuttaako Daily Mailin julkaisema video sinut?

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Karen kertoo tunteneensa yhteyden henkimaailmaan jo pienestä pitäen. Vuonna 2004 hän muutti nykyiseen kotiinsa, jossa alkoi pian tapahtua.

– Aluksi kuulin vain outoja paiskomisen ääniä, tai tulin keittiöön huomatakseni kaikki laatikot avonaisina ja niiden sisällöt lattialla, hän kertoo.

– Kerran tunsin nykäisyn aamutakissani, mutta kun käännyin, kukaan ei ollut lähelläkään minua.

Ystävät ja perhe eivät uskoneet Wakefieldin kummitusjuttuja, mutta Dawsonin muutettua taloon, alkoi hän skeptisyydestään huolimatta huomata outoja tapahtumia.

Wakefield on kutsunut kotiinsa useita meedioita, jotka kaikki ovat olleet yhtä mieltä siitä, että talossa tosiaan tapahtuu jotain kummaa. Paikalle on kutsuttu myös paranormaalien ilmiöiden tutkijoita, jotka saivat taltioitua kameralle oudon varjon laskeutumassa portaita.

– Tiedän, etteivät ihmiset ehkä usko minua, mutta näin täällä tapahtuu. Useat perheenjäseneni ja ystäväni ovat nähneet sen, ja jos epäilijät viettäisivät yön kotonani, hekin uskoisivat.

Lähde: Daily Mail

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.