Kardashianit käyttävät suunnittelija Minna Parikan tuotteita – näin kengät päätyvät supertähdille: "Käsittämätön pupupesäke"

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka kertoo Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman harjoituksissa, miten hänen yrityksellään on sujunut koronatilanteen aikana.

Värikkäitä ja omaperäisiä kenkiä suunnitteleva Minna Parikka on ilahduttanut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Yrittäjänaiselle työn ja tanssin yhdistäminen on ollut haastavaa.

– Tanssi pyörii jatkuvasti mielessä. Unohtelen työasioita. En ole koskaan ollut näin hajamielinen. Olen ihan sataprosenttisesti mukana tässä tanssissa, Parikka kertoo videolla.

Minna Parikka -kenkäliike oli koronakevään aikana kiinni, jonka yhteydessä Parikka päätti sulkea koko liikkeen ja tehdä siitä nettikaupan. Parikan mukaan ihmiset ovat löytäneet silti kenkäkaupan pariin.

Tähden luomuksia on nähty myös useilla huipputähdillä. Erityisesti Kardashianit ovat hurahtaneet suomalaiskenkiin.

Lady Gaga on käyttänyt useamman kerran. Ehdottomasti Kardashianeiden ja Jennerien klaani on käsittämätön pupupesäke. He ovat käyttäneet pupuja naisista aina pieniin vauvoihin asti, Parikka kuvailee.

Yritykselle on tärkeää, että julkkikset löytävät tuotteet.

– Se on tämän alan ehto, että vaikuttajien pitää käyttää niitä. Siinä vaiheessa brändi konkretisoituu, kun sillä on myös julkkisseuranta.

Videolla Parikka kertoo, miten kengät ovat päätyneet julkkisten jalkoihin!

Parikka on kokenut kilpailun aikana myös fyysistä rasitusta, sillä hänen polvensa ovat olleet lujilla. Tähti onkin joutunut turvautumaan lääkärin piikityksiin.

Videolla Parikka kertoo myös lisää voinnistaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja