Kanye West haaveilee hoikemmasta Kim Kardashianista

Räppäri Kanye Westin mielestä tyttöystävä Kim Kardashianin takamus on jo ehkä liiankin näyttävä. West haluaisi tyttöystävänsä vaatemallistonsa keulakuvaksi, mutta se ei kuulemma Kardashianin nykyisillä mitoilla käy päinsä.

Räppäri Kanye West haluaisi tyttöystävänsä, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin laihtuvan jopa seitsemän kiloa, jotta tämä sopisi miehen vaatemalliston keulakuvaksi.

Westin kerrotaan kehottaneen Kardashiania karistamaan senttejä kuuluisista kurveistaan, koska hänen mielestään laulaja Beyoncélla on parempi kroppa kuin hänellä. Westin mielestä Kardashian voisi hyvin testata samaa dieettiä kuin Beyoncé, joka onnistui pudottamaan kiloja turvautuen ainoastaan sitruunamehuun, cayenne-pippuriin ja vaahterasiirappiin. Koska Beyoncén vartalotyyppi on samanlainen kuin Kardashianin, Westin mielestä on vain loogista, että kilot putoilevat tällä tyylillä myös Kardashianilta.

– Hän sanoo haluavansa Kimin vaatemallistonsa kasvoiksi... Mutta sitä varten hänen pitäisi mahtua niihin vaatteisiin. Tilanne on epämukava – hänhän on tehnyt nimensä muodoillaan, lähde kertoo.

Westin haaveena on yltää samalle tasolle kuin ystäväpariskunta Jay-Z ja Beyoncé.

– Hänen pitkäaikainen fantasiansa on ollut muuntaa heidät uudeksi Beyoncén ja Jay-Z:n tapaiseksi mahtipariksi, mutta Kimin näännyttäminen ei ole oikea tapa siihen.

West on myös saanut Kardashianin hylkäämään entisen halpislookinsa. Räppäri osti tyttöystävälleen koko vaatekaapin täyteen konservatiivisempia asuja. West haluaisi kurvikkaan naisensa ottavan tyylioppia brittien rakastamalta Kate Middeltonilta.

– Kanye on kehottanyt Kimiä vähentämään meikkiään ja laittamaan tukkansa hiukan konservatiivisemmin – niin kuin Kate.

– Hän on myös kertonut, että Kim voisi oppia asian tai kaksi arvokkuudesta ja tyylikkyydestä Katelta, lähde kauhistelee.AVA

Lähde: contactmusic.com

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja