Kantritähti kompuroi kesken konsertin – "Olin juonut – ja paljon"

Blake Shelton suhtautuu konsertissa sattuneeseen kompasteluunsa huumorilla.

Kantrimaailman suurimpiin tähtiin kuuluva Blake Shelton kellahti kumoon kesken konserttinsa Pendeltonin kaupungissa Oregonin osavaltiossa. Shelton ei antanut kompurointinsa häiritä, vaan ryntäsi keikan jälkeen Twitter-tililleen pyytämään faneiltaan videoita tapahtuneesta.

– Ok Pendelton, tiedän, että jollain on video minusta kaatumassa lavalla eilisiltana. Minun täytyy nähdä se! Lähettäkää se! Kyllä, olin juonut. Ja paljon, Shelton kirjoitti tililleen.

Käyttäjä Alexandra Rivera vastasi Sheltonin pyyntöön ja julkaisi videon, jossa näkyy kantritähden kompurointi. Shelton kävelee lavalla ja törmää kohotettuun alustaan kaatuen sen päälle.

Shelton syytti kaatuilustaan pop-tähti Pitbullia, joka esiintyi samoilla festivaaleilla. Sheltonin mukaan hän oli kisaillut Pitbullin kanssa paremman tanssijan tittelistä.

– Pitbull muuten, syytän sinua. Yritin kilpailla sinun show'si kanssa. Olen taitava tanssija silloin, kun en onnistu kaatumaan kymmeneksi sekunniksi, Shelton vitsaili tilillään.

Maanantaina Sheltonin leiristä kerrottiin, että alkoholilla ei ollut kaatumisen kanssa tekemistä. Laulajan edustajan mukaan kyseessä oli vain Sheltonin omaa vitsailua.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat