Kansallisbaletin solistitanssija Atte Kilpinen saapui Linnan juhliin pinkissä frakissa – laittoi toimittajan tekemään piruetteja

Kansallisbaletin solistitanssija Atte Kilpinen saapui Linnan juhliin pinkissä frakissa - laittoi toimittajan tekemään piruetteja 3:17

Kansallisbaletin solistitanssija Atte Kilpinen saapui Linnan juhliin pinkissä smokissa. Mies laittoi toimittajankin tekemään piruetteja haastattelun lopuksi.

Kansallisbaletin solistitanssija Atte Kilpinen saapui Linnan juhliin pinkissä frakissa. Mies kertoi, että puvun suunnitellut Teemu Muurimäki oli saanut heti hänet tavattuaan ajatuksen pinkistä frakista. 

– Kun tuli kutsu linnaan, niin heti ensimmäinen juttu, mikä minulle tuli mieleen, oli Teemu Muurimäki. Otin häneen heti yhteyttä ja tapasimme seuraavana päivänä. Hän sanoi heti, että näkee minut pinkissä smokissa. Sanoin hänelle, että jos taiteilija näkee minut pinkissä frakissa, niin sillä mennään, Kilpinen kertoo. 

Hän kokee, että myös miehet voivat rohkeasti lisätä väriä juhla-asuihin. 

– Miksi ei voisi lisätä väriä ja siksipä ajattelin laittaa vähän väriä päälle, Kilpinen sanoo. 

Mies antoi oman näytteensä piruetista ja laittoi myös MTV Uutisten toimittajan Alec Neihumin tekemään piruettaja haastattelun lopuksi.

Katso videolta, kuinka piruetit luonnistuvat toimittajalta!

Juttua korjattu 22:40: Toimittajan nimi korjattu Alec Neihumiksi. Korjattu kirjoitusvirhe Kilpisen sukunimestä. 

Lue myös:

    Uusimmat