Kansa rakastaa Hannesta! Veteraani sai fanisivut, meemistä somehitti

101-vuotias sotaveteraani Hannes Hynönen on kiistatta Linnan juhlien 2014 rakastetuin vieras.

Reipas ja huumorintajuinen herrasmies Hannes Hynönen sulatti niin vieraiden kuin kotikatsojien sydämet Linnan juhlissa. 101-vuotias veteraani ei suinkaan istunut paikallaan, vaan laittoi juhlissa jalalla koreasti.

Muun muassa kirjailija Sofi Oksasen kanssa tanssinut teräspappa saikin pian laajan fanikannan ja sosiaalisen median sekaisin.

Myös Oksanen hehkutti Hynösen tapaamista Facebook-sivullaan.

– Hyvää itsenäisyyspäivän jälkeistä sunnuntaita! Sotaveteraani Hannes Hynösen tapaaminen linnan juhlissa oli suuri kunnia ja vielä suurempi kunnia oli tanssia hänen kanssaan, ja erinomainen tanssija hän onkin! Ja voi kuinka kauniisti hän puhui edesmenneestä vaimostaan, yhteisiä vuosia yli 60! Aina etsitään nuorisolle roolimalleja - tässä on ehdoton idoli meille kaikille nuoremmille - Hannes on 101v. 

Hannes-huuma ei suinkaan ottanut laantuakseen juhlien jälkeen. Sunnuntaina sosiaalisessa mediassa seikkaili ahkerasti jonkun Hanneksesta taiteilema meemi.

Meemi-kuvat eli internet-ilmiöistä muokatut hauskat kuvat ovat suuri hitti sosiaalisessa mediassa ja kyseisessä kuvassa Hannesia tituleerataankin räppäri Carl Henrik Rosenbergin eli Iso H:n taiteilijanimeen.

Lisäksi Hynöselle on perustettu omat fanisivut Facebookiin.” Sotaveteraani Hannes Hynösen fanisivu - Positiivisuutta, pitkää ikää, sankari- ja idoliainesta” sivustolla kuvaillaan koko kansan sankaria.

Sivuston ylläpitäjästä ei ole tietoa, mutta sen on sunnuntaina alkuillasta löytänyt jo yli 726 tykkääjää ja lukumäärä kasvaa koko ajan.

Lue myös:

    Uusimmat