Mainos

Kännykkä pelasti perheenäidin hengen Machesterin iskussa – puhelin tuhoutui täysin

Kännykkä ilmeisesti pelasti perheenäidin hengen Machesterin pommi-iskussa maanantaina. Pommin sisältämä mutteri osuin ensin matkapuhelimeen. Pahoin loukkaantuneen naisen perhe uskoo puhelimen hidastaneen ammuksen vauhtia ja muuttaneen sen suuntaa. Asiasta uutisoi BBC.

Lisa Bridgett oli Ariana Granden konsertissa yhdessä tyttärensä ja tämän kaverin kanssa, kun pommi räjähti. Pommi-iskussa kuoli 22 ihmistä ja useita kymmeniä ihmisiä loukkaantui, osa vakavasti. Pommin sisällä oli muttereita ja ruuveja, jotka tekivät erittäin pahaa tuhoa.

Lisa loukkaantui iskussa vakavasti, mutta aviomies Steve Bridgettin mukaan puhelimen käyttö pelasti todennäköisesti hänen vaimonsa hengen.


Yksi pommin sisällä olleista muttereista lävisti Lisan puhelimen osuen sen jälkeen häneen poskeensa ja nenäänsä. Aviomies arvioi, että puhelin hidasti mutterin vauhtia, ja muutti sen suuntaa.

Lisa sai iskussa useita vammoja. Hän menetti keskisormensa ja hänen nilkkansa murtui. Lisäksi hänellä on suuri haava reidessä. BBC:n mukaan Lisa on leikattu tiistaina, ja uusi leikkaus on edessä vielä tänään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.