Kannelmäen peruskoulussa 139 altistunut koronalle: osa oppilaista määrättiin etäopetukseen – "Välttämätöntä opetuksen turvaamiseksi"

Helsingin Kannelmäen peruskoulussa siirrytään ensi viikolla poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin koronaviruksen vuoksi.

Kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että osa Kannelmäen peruskoulun 5.–9.-luokkalaisista vuorottelee viikon 37 lähi- ja etäopetuksen välillä. 

Tiedotteen mukaan peruskoulussa on ollut koronatartuntoja, ja altistuneita oppilaita on 118. Henkilöstöä on puolestaan altistunut 21. 

– Tilannetta arvioitiin yhdessä sosiaali- ja terveystoimialan epidemiologisen toiminnan sekä koulun rehtorin kanssa ja päädyimme siihen, että siirtyminen poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin ja opetukseen etäyhteyksiä hyödyntäen on välttämätöntä opetuksen turvaamiseksi, kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen toteaa tiedotteessa.

Poikkeusjärjestelyt koskevat Kannelmäen peruskoulun toimipistettä osoitteessa Runonlaulajantie 40.

Lähiopetukseen jäävät Kannelmäen perusopetuksen 1.–4.-luokkalaiset sekä erityisen tuen ja valmistavan opetuksen oppilaat sekä suurin osa 5.–9.-luokkalaisista. 

Etäopetuksessa olevat oppilaat ruokailevat koululla porrastetun aikataulun mukaisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja