Mainos

Kanerva moittii Niinistöä

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva arvostelee varsin kovin sanoin puolueensa puheenjohtajaa Sauli Niinistöä. Hän toivoo, että myös kokoomuksessa siirryttäisiin aikaan, jolloin asiat voidaan hoitaa sivistyneesti. Kanerva selvittää tuntojaan seinäjokelaisen Ilkan tänään julkaisemassa haastattelussa.

Kanerva syrjäytettiin taannoin Suomen Pankin johtajavalinnoissa. Kokoomuksen eduskuntaryhmässä Kanerva sai kuitenkin 14 kansanedustajalta kannatuksen Harri Holkerin jättämälle paikalle. Näin tapahtui siitä huolimatta, että Niinistö ajoi voimalla toista ratkaisua.
-Kokoomuksen henkisessä ilmapiirissä on tapahtunut raju muutos. Salolaisen vaiheesta siirryttiin kertarysäyksellä Niinistön vaiheeseen. Eduskuntaryhmän henkinen ilmapiiri viestii nyt siitä, ettei sitä enää voi pallotella miten tahansa, sanoo Kanerva.

Kanervan mielestä nykyinen tilanne kokoomuksessa tarjoiltiin Niinistölle kuin tarjottimella. Suomen Pankin johtajaäänestys eduskuntaryhmässä kuitenkin osoittaa hänen mielestään, että yhden miehen show ei ole sivistyneelle puolueelle oikea olotilaa.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.