Kanadalaishyökkääjä jäi taas kiinni filmaamisesta kaukalossa – katso videolta teatraalinen esitys

Luulajan Brendan Shinniminin filmauksesta jälleen ilmoitus 0:56
Katso videolta Brendan Shinniminin tilanne.

Ruotsin jääkiekon SHL:ssä pelaavan Luulajan Brendan Shinnimin keräsi jälleen otsikoita itsestään, kun hänestä tehtiin kauden toinen ilmoitus filmaamisesta. Kanadalainen oli aiemmin saanut 500 euron sakot filmaamisesta Linköpingiä vastaan.

Kauden toinen filmaamistapaus sattui torstaisessa finaalin uusinnassa, jossa Luulaja kohtasi Färjestadin. Shinnimin sai Färjestadin Max Lindrothin hanskan naamansa ja putosi hyökkäyspään siniviivalla jäähän. Tilanteesta tuomittiin Lindrothille kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta.

– Uskon, että hän pudottautuu. Olen kontaktissa, kosken häntä naamaan. Näin sen jumbotronilta, mutta en tuntenut sitä. Se on hänestä kiinni, Lindroth sanoi ottelun jälkeen Sportbladetille. 

Lindroth ei osannut vastata, yllättyikö hän Shinniminin tempusta. 

– Minun silmissäni se on vahvistus, Lindroth totesi. 

SHL:n tilannehuone on katsonut tilanteen uudestaan ja tehnyt tapauksesta ilmoituksen Ruotsin jääkiekkoliiton kurinpitolautakunnalle.

– Shinnimin huijaa tuomaria tehostamalla tilannetta ja saa siitä hankittua jäähyn. Shinnimin puodottautuu, heittää mailan ilmaan ja putoaa eteenpäin kädet kasvoillaan, ilmoituksessa sanottiin.

Sosiaalisessa mediassa reagoitiin voimakkaasti Shinniminin aiempaan tempaukseen, josta napsahti sakkoja. Jopa kanadalaisen seura Luulaja otti etäisyyttä tämän tekoon.

– Aiomme sanoa hänelle, että emme hyväksy mitään, millä on tekemistä filmaamisen kanssa. Emme todellakaan halua sellaista joukkueesemme, Luulajan GM Stefan Nilsson sanoi tuolloin Sportbladetille. 

Luulaja voitti ottelun 3-0. Shinnimin sai rangaistuksensa perjantaina. Hänen sakkonsa tuplattiin viime kerrasta, nyt maksettavaa kertyi tuhat euroa.

Katso Brendan Shinniminin tilanne pääkuvan videolta.

Juttua muokattu 18.13: Lisätty tieto Shinniminin rangaistuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat