Onko tässä vuoden maali? Poikkeuksellinen kiekonhallinta kohahduttaa – somesuosikkikin hehkuttaa "ilkeyttä"

Huikaiseva maali! Leksandin Marek Hrivik kesyttää kiekon ilmasta luistimellaan ja tarjoilee avopaikkaan 0:28

Leksandin Marek Hrivik taiteili lauantaina SHL-kierroksella sellaisen esityön joukkueensa 3–1-maaliin, että suoritteesta ollaan luultavasti kateellisia ympäri jalkapalloilevaa maailmaa.

Lauantain SHL-kierroksella Leksand isännöi Malmöä. Ottelu eteni kotijoukkueen komennossa kolmanteen erään. Päätösperiodin kahdeksannella minuutilla Leksand karkasi kahden maalin johtoon.

Osuma hakee vertaistaan. Valkopaitaiset karvasivat kiekon hyökkäysalueella omilleen. Kanadalaishyökkääjä Carter Camper heitti kiekon maalille Marek Hrivikin suuntaan.

Mieletöntä taituruutta! Katso Leksandin showstopper-tason osuma pääkuvan videolta!

Syöttö suuntautui melko korkeana kohti Hrivikiä, mutta slovakkihyökkääjä kesytti lätyn uskomattomalla manööverillä itselleen. Tämän jälkeen kiekko kylmästi joukkuetoverille, jolla oli helppo työ laittaa kiekko pussiin.

Jääkiekkosisällöstään tunnettu somevaikuttaja Pavel Barber hehkutti osumaa Instagramissa.

– Ilkeä haltuunotto ja syöttö, Barber liekitti.

Leksand karkasi lopulta 4–1 -voittoon. Joukkue on sarjassa kahdeksantena. Tappion kärsinyt Malmö majailee pari sijaa ylempänä.

Leo Komarov sutii avopaikasta ohi 0:30
Leo Komarovilla pelisilmä hukassa – ei saanut kiekko tästä paikasta sisään!