Kamala Harrisin tytärpuoli Ella esitti yllätysdebyyttinsä catwalkilla – tältä näytti 22-vuotias mallikaunotar

Ella Emhoff esitti catwalk-debyyttinsä New Yorkin muotiviikoilla. 

Yhdysvaltojen varapresidentti Kamala Harrisin tytärpuoli Ella Emhoff, 22, yllätti kävelemällä torstaina 18. helmikuuta New Yorkin muotiviikoilla Proenza Schoulerin catwalkilla. Nuori kaunotar nousi suuren huomion kohteeksi presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisten myötä, jonka jälkeen Emhoffin uutisoineen saneen mallisopimuksen IMG Models -mallitoimistosta. Kyseessä on yksi maailman arvostetuimmista mallitoimistoista. 

Emhoff on Harrisin puolison Doug Emhoffin tytär hänen aiemmasta liitostaan. Emhoffilla on myös poika Cole Emhoff

Ella Emhoff kertoi keskustelussa Proenza Schoulerin suunnittelijoiden Jack McColloughin ja Lazaro Hernandezin kanssa, että hän oli jännittänyt itse kovasti ensimmäistä catwalk-kävelyään. 

– Nukuin todellakin hieman huonosti edellisyönä. Tarkoitan, että kävelen täällä ensimmäistä kertaa, olen ensimmäistä kertaa tällaisessa ammattimaisessa ympäristössä... tämä oli hyvin eeppinen ensikokemus muotimaailmassa, Emhoff kommentoi. 

Emhoff opiskelee tekstiili- ja vaatetusalaa New Yorkissa. Mallitoimisto oli kuitenkin kiinnittänyt huomionsa Emhoffiin jo kesällä 2020. 

IMG:n johtaja Ivan Bart oli kiinnittänyt oitis huomion Emhoffiin, kun tämä oli kävellyt ovesta presidentin esivaalien aikaan viime kesänä. Pian sen jälkeen he alkoivat keskustella ideasta liitttyä mallitoimiston listoille.

– Ella kielii nykyaikaa. Hänestä henkii hyvänlainen nenäkkyys ja ilo, Bart on kommentoinut.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja