Kalle Rovanperä hyppää toiseen kilpaluokkaan

Ralliautoilun kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä ottaa viikonloppuna uuden askeleen urallaan, kun hän kilpailee DTM-sarjaan kuuluvassa Porsche Carrera Cup Benelux -sarjassa Hollannissa Zandvoortin radalla. 

Viikonlopun kisat ovat Rovanperän, 23, ensimmäiset rata-autosarja Carrera Cup Beneluxissa.

Rallin MM-sarjassa tällä kaudella vain ajoittain kilpaileva Rovanperä otti tuntumaa Red Ant Racing -tallin 911 GT3 Cup -autoon tällä viikolla kaksipäiväisellä testillä Zandvoortissa.

– Tässä on ollut paljon uutta opittavaa ja haasteita on riittänyt, mutta juuri sen takia lähdin tähän mukaan. Vauhti on ollut aika hyvää, jos vertaa niihin jätkiin, joita vastaan kilpailemme. Odotan innolla, että kuinka hyvin tämä sujuu,, Rovanperä kertoo Instagram-tilillään.

Rovanperä on tällä kaudella ajanut kolmessa MM-rallissa ja voitti maaliskuussa Safari-rallin. Hänen seuraavasta MM-rallistaan ei ole varmuutta, mutta ainakaan seuraavassa kisassa eli kesäkuun lopun Puolan rallissa suomalaistähteä ei nähdä. Heinäkuisessa Latvian rallissa ja elokuun alun Suomen rallissa mies mahdollisesti nähdään.

Lue myös:

    Uusimmat