Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

KALAT 20.2.–20.3.

Rakkaus

Vuosi sujuu rauhallisesti ja tasaisesti, ehkä välillä turhankin tasaisesti, sillä suuria intohimon roihahduksia ei ole luvassa. Tunteiden tasaisuus pitää kuitenkin myös riidanaiheet parisuhteessa minimissään. Toisaalta vakava keskustelu, tai jopa riitely, ei merkitse suhteen loppua, päinvastoin. Se puhdistaa ilmaa, ja sen seurauksena suhde voi jatkua entistä parempana. Sinkkujen kannattaa miettiä tarkkaan, kuka on luottamuksen arvoinen, eikä avata sydäntään kenelle tahansa.

Työ

Työsi voivat tänä vuonna edetä tuskastuttavan hitaasti, ja monenlaiset sinusta riippumattomatkin viivästykset ja myöhästymiset mutkistavat asioita. Huomaat ehkä, etteivät bisneksesi entisenlaisina enää välttämättä toimi, vaan tarvitsevat jonkinlaista uudistamista. Onneksi sinulla on kykyä keksiä ja löytää uudenlaisia ja parempia mahdollisuuksia. Ota työhön liittyvät haasteet rohkeasti vastaan, sillä onni on tänä vuonna puolellasi.

Raha-asiat

Tähdet lupaavat sinulle rahatilanteen kohentumista. Alkuvuodesta saat reippaan summan ylimääräistä rahaa jonkinlaisista lisätöistä. Kesällä sinulla on houkutuksia tuhlata ansaitsemiasi rahoja suuriinkin hankintoihin tai matkusteluun. Yritä pitää järki kädessä, sillä loppuvuodesta saatat tarvita rahaa yllättäviin menoihin.

Terveys

Kuuntele, ja myös ymmärrä, kehoasi ja sen tarpeita. Älä anna painosi karata liikaa kumpaankaan suuntaan. Elä terveellistä elämää ja huolehdi kaikin tavoin niin henkisestä kuin fyysisestä hyvinvoinnistasi.

Onnenpäivät vuonna 2012

23. tammikuuta, 6. helmikuuta, 16. toukokuuta, 24. kesäkuuta, 22, heinäkuuta, 31. elokuuta, 11. marraskuuta ja 26. joulukuuta

Kuuluisia kaloja

Rihanna 20.2.1988, Antti Tuisku 27.2.1984, Oskari Katajisto 21.2.1966, Justin Bieber 1.3.1994, Renny Harlin 15.3.1959, Eva Longoria 15.3.1975, Bruce Willis 19.3.1955

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja