Kalapuikkoviikset valtaavat Suomen – katso kuvat

Marraskuinen Movember-hyväntekeäväisyyskampanja on jälleen käynnissä. MTV3.fin Viihdeuutiset keräsi esimakua tempauksesta koostamalla gallerian viime vuoden näyttävistä Movember-viiksistä.

Movember-hyväntekeväisyyskampanja potkaistiin käyntiin marraskuun alussa ja kampanjassa on mukaan useita tunnettuja urheilijoita. Kampanjan tarkoituksena on kerätä viiksiä kasvattamalla varoja hyväntekeväisyyteen sekä laajentaa tietoisuutta miesten terveydestä - eritoten eturauhasen syövästä. Tarkoitus on siis kasvattaa mahdollisimman näyttävät viikset ja hankkia niille euroja lahjoittavia tukijoita.

Kampanjaan on jo nyt lähtenyt mukaan muun muassa useita tunnettuja jääkiekkoilijoita. NHL:ssä näkyvimmin mukana ovat Saku Koivu ja Teemu Selänne. Suomessa myös useat HIFK:n ja Bluesin pelaajat ovat lähteneet mukaan viiksikampanjaan.

MTV3.fin Viihdeuutiset koosti näyttävän gallerian vuoden 2010 Movember-viiksistä, tuolloin viiksiä hyväntekeväisyyden nimissä kasvattivat muun muassa Aleksi Valavuori ja Jope Ruonansuu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat