Kaksivuotias tyttö kuoli traagisesti – päiväkodin työntekijät yrittivät varoittaa: "Olisi voinut olla niin monia eri keinoja saada estettyä tämä tapahtuma, jos he olisivat kuunnelleet"

2-vuotiaan karu kohtalo - paiväkotitädit yrittivät varoittaa: ” Olisi voinut olla niin monia eri keinoja saada estettyä tämä tapahtuma, jos he olisivat kuunnelleet” 1:36
2-vuotiaan Lyric Farrellin kohtalo järkyttää.

Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevassa päiväkodissa keräännyttiin viettämään muistotilaisuutta kaksivuotiaan tytön, Lyric Farrellin, traagisen kuoleman johdosta. Farrell muistetaan iloisena ja erittäin älykkäänä lapsena, kertoo hänen päiväkodinopettajansa.

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun viranomaiset saivat nimettömän ilmoituksen puhelimitse 28. joulukuuta. Pelastushenkilökunta saapui tapahtumapaikalle, josta he löysivät Farrellin kriittisessä tilassa. Tyttö kiidätettiin tajuttomana sairaalaan, jossa hän menehtyi myöhemmin uudenvuodenaattona.

Hänellä todettiin vakavia vammoja, kuten aivoissa esiintynyttä verenvuotoa ja turvotusta. Tällaiset vammat viittaavat lapsen kaltoinkohteluun, kertoo apulaissyyttäjä Jessica Kenny.

Farrellin äiti Shaniqua Leonard on pidätetty ja häntä syytetään tytön kuolemasta.

Asiaan olisi pitänyt puuttua

Päiväkodin hoitajat pitävät tapausta erityisten raastavana siitä syystä, sillä he olivat koittaneet varoittaa viranomaisia asiasta.

– Olisi voinut olla niin monia eri keinoja saada estettyä tämä tapahtuma, mutta henkilöt jotka olisivat voineet tämän estää päättivät olla kuuntelematta, kertoo päiväkodin opettaja Michelle Carter.

Päiväkodin työntekijöiden mukaan ilmassa oli useita merkkejä, joiden perusteella tilanteeseen olisi pitänyt puuttua.

– Tyttö ei halunnut lähteä, kun häntä tultiin hakemaan. Hän itki ja vastusteli. Yritimme selittää lastensuojelulle, ettei tämä ole lapselle hyväksi, selventää päiväkodissa työskennellyt Jackie Freestone.

Päiväkodista oltiin oltu yhteydessä paikalliseen lastensuojeluun, mutta heidän mukaansa asiaan ei kuitenkaan puututtu.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Farrellin tunteneet ihmiset muistelevat häntä.

Lue myös:

    Uusimmat